📘

Maart 2022

Accelerate Changelog maart

IMPROVEMENT Actiepunt Ockto data aanleveren verbeterd

Wanneer de consument haar brondata aanlevert met Ockto wordt vanaf nu het actiepunt automatisch gesloten op het moment dat het proces bij Ockto is afgerond. De consument hoeft dus niet langer zelf het actiepunt af te ronden.

IMPROVEMENT Een aantal nieuwe e-mailplaceholders is toegevoegd

Nieuw toegevoegd zijn e-mailplaceholders voor de volledige naam, de voornaam, het telefoonnummer en de handtekening van de dossierverzekeringsmedewerker. En voor de afspraaklocatiecode, de werknemercode.

IMPROVEMENT Een aantal verbeteringen is doorgevoerd in de DossierChecker

Onder andere de volgende: de loonstrook mag 3 maanden oud zijn ipv 2; hetzelfde geldt voor de ondertekening van de werkgeversverklaring. De kosten NHG in de AX wordt gecontroleerd op 0.6% van Eigenwoningschuld in Financieringsopzet.

IMPROVEMENT Multi language: bied je belangrijke documenten in het Engels aan

Bieden jullie het klantportaal in het Engels aan? Vanaf nu kun je de belangrijke documenten niet alleen voorzien van een Engelse naam, maar ook van een Engels document. Daarnaast is de standaard opmerking bij het 'OTD ondertekenen actiepunt' en de persoonlijke pay-off ook te vertalen.

IMPROVEMENT Systeemwerkvoorraden uitgebreid met filter opties

Je hebt hierdoor de mogelijkheid om in deze werkvoorraden te filteren en te zoeken, ook op bijvoorbeeld ingeplande signaleringen.

IMPROVEMENT Bij het automatisch starten van een scenario stukken openzetten in een andere scope

Dit geldt alleen voor de scopes afspraak en dossier én alleen bij het automatisch starten van scenarios. Je kunt vanaf nu stukken openzetten in een andere scope dan de scope van de trigger. Je richt bijvoorbeeld in op een trigger in de scope afspraak dat een scenario in de scope dossier wordt gestart. Waardoor de stukken opengezet worden in de dossiercontrole van het dossier