E-mails in Accelerate Go

E-mails in Accelerate Go

Via de navigatiebalk onderaan het scherm kom je in het Postvak IN van je E-mails terecht.

Hier kun je e-mails schrijven, bekijken, (allen) beantwoorden, doorsturen, filteren, zoeken, als concept opslaan en verwijderen. Het gedeelte E-mails bestaat uit Postvak IN, Verzonden items, Concepten en Prullenbak. Hier wissel je tussen door de navigatiebalk bovenin het scherm horizontaal te slepen.

Je filtert en zoekt in E-mails net als in de andere schermen via de zoek- en filterknop rechtsboven in het scherm.

image

Als je ongelezen e-mails hebt zie je dit terug in het icoon naast Postvak IN en in het icoon in de navigatiebalk onderin het scherm als je in een andere pagina zit.

image
image

Je leest een e-mail door erop te tikken, er komt dan een pop-up tevoorschijn met de inhoud van de e-mail, hier heb je ook de mogelijkheid om de e-mail te (allen) beantwoorden, door te sturen en te verwijderen. Het openen van een e-mail zet de e-mail gelijk op ‘gelezen’. Om de e-mail weer op ‘ongelezen’ te zetten sleep je de e-mail in je Postvak IN naar de zijkant en tik je op het envelopje.

image

Ook in je inbox kun je een ‘pull to refresh’ doen, wat inhoudt dat je de pagina opnieuw kunt laden door de lijst naar beneden te trekken.

E-mails schrijven in Accelerate Go

Een nieuwe e-mail schrijf je door op de oranje plusknop te drukken.

image

Indien je vanuit een dossier op E-mails drukt en een nieuwe e-mail maakt, of vanuit een handmatig gefilterde view een email maakt, wordt het aan het dossier gekoppelde e-mailadres direct ingevuld als ontvanger. Vanuit de dossier scope of een gefilterde view heb je ook de optie om een sjabloon voor je e-mail te kiezen. Als je de automatische ontvanger wilt verwijderen kun je dit simpelweg met backspace op je toetsenbord doen.

Bij het schrijven van een nieuwe e-mail heb je de mogelijkheid rechtsboven in het scherm om bijlagen toe te voegen, de mail te verzenden, als concept op te slaan of te verwijderen.

Zodra de e-mail verzonden is vind je deze terug in Verzonden items. Als je de mail als concept opslaat vind je deze terug onder Concepten.

Verwijderde e-mails herstellen

Als je een e-mail verwijdert komt deze in je Prullenbak. Een e-mail uit je Prullenbak terugzetten naar je Postvak IN doe je door op de e-mail te tikken en op ‘Herstellen’ te drukken.

image

Door naar het volgende hoofdstuk?

Agenda in Accelerate Go
Agenda in Accelerate Go