📘

Mei

Deze release bevat met name verbeteringen die op de achtergrond zijn doorgevoerd. Een aantal fixes is gedaan en wijzigingen doorgevoerd om de snelheid te verbeteren. Daarnaast is een fundament gelegd om Accelerate binnenkort uit te kunnen breiden met een nieuw product: Schadeverzekeringen. Hierover binnenkort meer!

Vanuit HDN komen er een aantal wijzigingen aan. Het nodige voorbereidende werk is bij Accelerate gedaan. Daarmee is Accelerate klaar voor HDN 21 én voorbereid op het aan sluiten op het nieuwe HDN platform.

New | Vooraf gedefinieerde afbeeldingen in de e-mailhandtekeningen 

De admin kan een aantal afbeeldingen uploaden. Elke afbeelding krijgt een eigen 'placeholder' die te gebruiken is in de e-maihandtekeningen van de gebruikers.

New | Leadkosten per leadbron in te richten

De admin kan per leadbron aangeven dat er sprake is van leadkosten, wat de grootboekcode is en om welk bedrag dit gaat. Maak je een dossier aan met betreffende lead als leadbron dan wordt er automatisch handmatige omzet geplaatst met de leadkosten.

New | In de werkvoorraad zoeken op toekomstige signaleringen

Standaard worden toekomstige signaleringen alleen getoond in de werkvoorraad Ingepland. Filter je in een van de andere werkvooraadden op een datum in de toekomst, dan worden vanaf nu ook daar toekomstige signaleringen getoond.

Improvement | E-mailadressen en websites vanaf CRM kaart bedrijven clickable 

De op de CRM kaart van een bedrijf opgevoerde e-mailadressen en websites werden al getoond in de Quickfacts op de CRM kaart. Vanaf nu zijn deze clickable zodat je direct aan de slag kunt.