Trainingen & Consultancy

Trainingen & Consultancy

Of je nou nog moet beginnen, net begonnen bent of al jaren Accelerate gebruikt, er is altijd de mogelijkheid om naar de 'next level' van Accelerate te gaan. Er kan zóveel met Accelerate, dus waar te beginnen? Een training is een goede optie! Ons ervaren Accelerate-team staat klaar om jou en je collega's te helpen om alles uit Accelerate te halen. In één of meerdere sessies helpen we je hand in hand door Accelerate heen, geven we je alle tijd om vragen te stellen en zorgen we ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt om de volgende stap met Accelerate te zetten.

💡
Deze trainingen zijn standaard digitaal, met maximaal 10 gebruikers tegelijkertijd. Liever een training op locatie? De prijs is afhankelijk van beschikbaarheid en de nabijheid van de locatie.

Trainingformats

Nieuw kantoor

€520

Is je kantoor net met Accelerate begonnen en wil je iedereen gelijk op snelheid brengen? Wij trainen je kantoor en zorgen dat iedereen direct klaar is om aan de slag te gaan.

Nieuwe gebruiker

€250

Werkt je kantoor al met Accelerate en wil je een nieuwe gebruiker laten trainen? Dat kan! Wij zorgen ervoor dat de nieuwe gebruiker perfect aan kan sluiten op jouw werkwijze.

Opfriscursus

€520

Werk je al langer met Accelerate maar wil je het meeste uit het pakket halen? Overweeg dan de opfriscursus, we laten je precies zien waar en hoe je het beste van Accelerate gebruik maakt.

1-op-1 Consultancy

Neem contact op

Heb je specifieke wensen en valt de soort training waar je naar op zoek bent niet binnen de andere categorieën? Neem dan contact met ons op via support@accelerate.nl of 0570665144, dan bespreken we samen de aanpak.

Klaar voor een training? Wij ook!

Stuur een mailtje naar support@accelerate.nl of bel naar 0570665144 en geef je situatie en gewenste soort training aan. We bespreken samen de wensen en bepalen de soort training. Wij komen dan zo snel mogelijk bij je terug met alle informatie die je moet weten voor de training.

image