Aan de slag met Accelerate

Aan de slag met Accelerate

Intro

We starten met de uitleg van de werkvoorraad. Wanneer je dossiers hebt lopen is dit de plek waar je jouw dagelijkse werkzaamheden start.

Mijn werkvoorraad

Standaard opent na het inloggen jouw werkvoorraad: ‘Mijn werkvoorraad’. De werkvoorraad geeft een overzicht van al de openstaande signaleringen over de dossiers heen. In Mijn werkvoorraad worden de signaleringen die voor jou openstaan getoond. In principe word je alleen gesignaleerd op zaken waar je iets mee moet.

Je werkvoorraad kan er bijvoorbeeld zo uitzien:

image

Wanneer er geen acties meer in Mijn werkvoorraad staan, maar het dossier nog niet afgerond is, dan liggen openstaande acties bij jouw collega (adviseur c.q. behandelaar op het dossier), de klant, geldverstrekker of een serviceprovider.

Je kunt jouw werkvoorraad te allen tijde openen door linksboven te klikken op Werkvoorraad| Mijn werkvoorraad.

SORTERING WERKVOORRAADITEMS

In het overzicht zie je alleen signaleren voor vandaag of eventueel van dagen daarvoor. De signalering worden als volgt gesorteerd:

 1. Waarschuwingen (bijv. een aanvraag die niet doorgestuurd is)
 2. Spoeddossiers
 3. Standaard prioriteit van de signalering (gegroepeerd van hoog naar laag)
 4. Vervolgens op uitvoerdatum: de eerst ingeplande bovenaan

FILTEREN BINNEN DE WERKVOORRAAD

Het is mogelijk om binnen de werkvoorraad te filteren op de categorieën aan de linkerkant. Klik op de categorie naar keuze. Alleen de items van deze categorie worden dan getoond. Klik op Alle items om al de items in deze werkvoorraad te zien.

image

Daarnaast kun je op verschillende facetten binnen de werkvoorraad filteren, waaronder gebruiker, trigger type, dossier en datum.

image

Wanneer je op een gebruiker filtert vanuit deze filters, wordt die gebruiker toegevoegd als menu-item in de 'Werkvoorraad' dropdown zodat je gemakkelijk weer terug navigeert.

image

WERKEN VANUIT MIJN WERKVOORRAAD

De werkvoorraad is standaard gesorteerd op prioriteit. Je kunt dus bovenaan beginnen met je werkvoorraad:

 1. Lees de signalering en klik erop: je komt dan in betreffend dossier terecht
 2. Afhankelijk van de soort signalering voer je actie uit. Bijvoorbeeld:
  1. Een e-mailbericht beantwoorden
  2. Een ontvangen stuk beoordelen
  3. De OTD factureren
  4. Uitzoeken waarom een offerteaanvraag niet verwerkt kon worden
  5. De klant vragen door de GV opgevraagd stukken aan te leveren
  6. Een afspraak voorbereiden
 3. Na het uitvoeren van de actie ga je binnen het dossier naar Signaleringen en verwerk je betreffende signalering door op Verwerken te klikken. Deze verdwijnt dan uit jouw werkvoorraad
 4. Staan er nog meer signaleringen op dit dossier open? Je kunt er voor kiezen om deze ook direct af te handelen, daarna keer je terug naar Mijn werkvoorraad door op Werkvoorraad te klikken.

Overige werkvoorraadoverzichten

Naast Mijn werkvoorraad zijn er nog een aantal werkvoorraadoverzichten:

image

WERKVOORRAAD VAN MIJN COLLEGA

De werkvoorraad van een collega kun je inzien door of in Mijn Werkvoorraad of in de werkvoorraad Alles van iedereen te filteren op betreffende gebruiker. Handig als een collega ziek is en je wilt bekijken of er werk overgenomen moet worden.

NB: Neem je een dossier van een collega over en pas je in het dossier onder instellingen de behandelaar aan? Dan wordt de openstaande werkvoorraad voor de behandelaar op dat dossier automatisch overgedragen naar de nieuwe behandelaar.

NIEUWE AANVRAGEN

Wanneer een aanvraag niet aan een dossier gekoppeld kan worden wordt deze hier gesignaleerd en kan de aanvraag alsnog gekoppeld worden

INGEPLAND

Hier kun je de werkvoorraad zien die al klaar staat voor de toekomst. Van jou of van jouw collega’s.

Let op: dit overzicht is niet uitputtend doordat er dagelijks nieuwe signaleringen worden gegenereerd.

CRM

Elke aanvrager, tussenpersoon en andere entiteiten heeft in het CRM een CRM kaart. Wanneer hier signaleringen op binnenkomen worden deze in de CRM werkvoorraad getoond. Zie verder het hoofdstuk CRM (personen)

ALLES VAN IEDEREEN

Hier zie je alle openstaande werkvoorraad. Je kunt hier filteren zoals bovenin dit hoofdstuk beschreven.

De admin kan een extra Werkvoorraadoverzicht toevoegen. Op basis van de door de admin meegegeven inrichting wordt hier dan een filtering van signaleringen getoond.

Door naar het volgende hoofdstuk?

Het dossier
Het dossier