📎

Bijlage 3 - Overige handleidingen en documentatie

De volgende handleidingen en documenten zijn los beschikbaar, mocht het voor jouw licentie interessant zijn, vraag dan via support@hdconnect.nl betreffende handleiding op:

ASSU KOPPELING

Gebruikt jouw kantoor voor verzekeringen de software Assu van A.i. Automatisering? Wellicht is het interessant om een koppeling te leggen tussen Assu en Accelerate. Dit maakt het mogelijk om vanuit Assu een dossier in Accelerate aan te maken. En vanuit Accelerate het Assu dossier te updaten met informatie over de hypotheekaanvraag: de aanvraag, hypotheekstatussen en offertes kunnen worden doorgestuurd.

TIJDREGISTRATIE

Met deze functionaliteit is het mogelijk om op dossierniveau tijd te registreren. Een ‘teller’ kan handmatig gestart worden. Vanaf dat moment wordt tijd geregistreerd tot de ‘teller' gestopt wordt. Op het dossier kunnen de geregistreerde tijd ingezien en/of aangevuld worden. Tevens is het mogelijk handmatig extra tijd te registreren.

AUTOMATISCH SCENARIO’S STARTEN BIJ HET INPLANNEN VAN EEN AFSPRAAK

Op basis van dossier- of persoonseigenschappen kun je automatisch een of meerdere scenario’s laten starten. Hiervoor zijn de volgende inrichtingen door de admin nodig:

  1. Dossier- en persoonseigenschappen
  2. Scenario’s
  3. Afspraaktriggers

Dit wordt in deze handleiding toegelicht, samen met een praktijkvoorbeeld.