Introductie Accelerate

Introductie Accelerate

In dit hoofdstuk lees je over de volgende onderwerpen. Klik op het onderwerp en spring gelijk naar het betreffende onderdeel:

Introductie

De software Accelerate is de schakel tussen jou als adviseur en de geldverstrekker en tegelijkertijd het communicatiemiddel tussen jou en jouw klant. In Accelerate heb je alle informatie met betrekking tot een klantdossier bij elkaar. Je kunt met meerdere collega’s in dit dossier werken, wat samenwerken en werkoverdracht stukken gemakkelijker maakt. Het dossier geeft een real-time overzicht van de status van een aanvraag. Het helpt bij het bewaken van alle belangrijke momenten in een dossier; ontbindende voorwaarden, offertegeldigheidsdata, klanten die stukken uploaden, nieuwe stukken die door de geldverstrekker worden opgevraagd, commentaar van geldverstrekkers op aangeleverde stukken, etc. Accelerate stuurt je een geheugensteuntje zodra deadlines dreigen te verlopen of wanneer er nog documenten moeten worden aangeleverd.

Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die het HDN-protocol biedt, hoef je bij het aanmaken van een dossier maar een minimale hoeveelheid gegevens in te voeren.

De klant krijgt een inlog voor zijn eigen klantportaal. Hier kan hij zien wat de status van het dossier is, welke adviseur het dossier in behandeling heeft en waar hij terecht kan met eventuele vragen. De klant heeft een overzicht van de al aangeleverde en nog aan te leveren documenten en kan de nog aan te leveren documenten via het portaal uploaden. Belangrijke documenten kunnen ook in het klantportaal aan de klant beschikbaar worden gesteld.

Afkortingen en symbolen

Een aantal afkortingen en symbolen komen door deze handleiding en in Accelerate terug:

AX

LX

KX

GV

OX

SX

DA

Aanvraagbericht hypotheek

Aanvraagbericht verzekering

Aanvraagbericht krediet

Geldverstrekker

Offerte bericht

Status bericht

Documentaanvraagbericht

image

Gebruik Accelerate

Accelerate kan ingezet worden vanaf het moment dat de eerste afspraak gepland wordt. Een dossier wordt opgebouwd en vervolgens zie je in Mijn werkvoorraad welke dossiers openstaande signaleringen hebben. In principe werk je vanuit jouw Werkvoorraad. Hier vind je een overzicht van de openstaande acties op jouw dossiers (dossiers waar jij adviseur of behandelaar bent). Vanuit jouw werkvoorraad word je doorgeleid naar het betreffende dossier.

Inloggen in Accelerate

Accelerate is te benaderen via een url. Deze url ontvang je van de trainer of admin.

Voor een aantal licenties geldt dat wanneer je voor de eerste keer inlogt, er gevraagd wordt om een domein: geef deze op en klik op verder. Indien het domein je niet bekend is, neem dan contact op met een van de admins.

image

Indien er geen domein wordt gevraagd of je hebt deze al ingevuld, kom je in het inlogscherm terecht. De inloggegevens krijg je van de trainer of admin. Ben je je inloggegevens vergeten? Vraag je admin!

Log in met:

  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord
  • Authenticatiecode

en klik op Inloggen. Je bent nu ingelogd in Accelerate.

Door naar het volgende hoofdstuk?

Aan de slag met Accelerate
Aan de slag met Accelerate