Doorlooptijden per geldverstrekker

Doorlooptijden per geldverstrekker

Wat is de verwachte doorlooptijd vanaf het moment dat jij de laatste opgevraagde stukken naar de Geldverstrekker hebt gestuurd én het moment dat jij de bindende offerte terug hebt? Per Geldverstrekker kan de admin specifieke doorlooptijden inrichten onder Instellingen | HDN | Doorlooptijd.

Verwachte uiterste verwerkingsdatum op basis van doorlooptijd

In de hypotheek heb je onder de Belangrijke data de datums ‘Dossier naar geldverstrekker’ en ‘Verwachte uiterste verwerkingsdatum’.

  • De ‘Dossier naar geldverstrekker’ wordt gevuld met de datum van de dag waarop het laatste opgevraagde stuk naar de geldverstrekker wordt gestuurd
  • ‘Verwachte uiterste verwerkingsdatum’ wordt berekend op basis van de datum bij ‘Dossier naar geldverstrekker’ en de ingevulde doorlooptijd voor betreffende geldverstrekker

Signalering wanneer je nog geen offerte ontvangen hebt

Standaard is ingesteld dat wanneer al de stukken van de hypotheekaanvraag naar de geldverstrekker zijn verstuurd én er 6 dagen daarna nog geen offerte retour is, de binnendienst een signalering krijgt. Richt de admin geldverstrekker specifieke doorlooptijden in? Dan wordt voor deze geldverstrekker 1 werkdag na de verwachte uiterste verwerkingsdatum gecontroleerd of er al een offerte retour is, zo niet dan krijgt de binnendienst hier een signalering van. Let op: support@accelerate.nl kan in de standaard signalering de ingerichte geldverstrekkers uitsluiten om dubbele signaleringen te voorkomen.