Mijn werkvoorraad

Mijn werkvoorraad

Zodra je inlogt in Accelerate kom je op de pagina ‘Mijn werkvoorraad’. Je komt hier ook via de menuoptie ‘Werkvoorraad’ links bovenin. Daar zie je het overzicht van alle signaleringen van dossiers waar jij als adviseur of binnendienst medewerker bij betrokken bent. Signaleringen zijn te vergelijken met taken. Je ziet hier alleen de openstaande signaleringen.

image

Je kunt hier kiezen uit meerdere onderdelen. Zoals te zien in de afbeelding kun je hier filteren op de gebruiker, type trigger (signalering), dossiercode, geldverstrekker of op de datum.

image

Het aantal openstaande signaleringen wordt getoond met het getal in het oranje blokje. Vanuit het overzicht ‘Mijn werkvoorraad’ kun je op de signalering doorklikken naar het dossier. Zodra je de werkzaamheden van deze signalering hebt afgerond kun je de signalering ‘Verwerken’. De signalering verdwijnt uit het overzicht ‘Mijn werkvoorraad’, maar is wel terug te vinden in het dossier als verwerkte signalering. Kun je de werkzaamheden pas op een later moment uitvoeren dan kun je de signalering uitstellen.

Sortering van de werkvoorraaditems

In het overzicht zie je alleen signaleringen voor vandaag of eventueel van dagen daarvoor. De signaleringen worden als volgt gesorteerd:

  1. Waarschuwingen (bijv. een aanvraag die niet doorgestuurd is)
  2. Spoeddossiers
  3. Standaard prioriteit van de signalering (gegroepeerd van hoog naar laag)
  4. Vervolgens op uitvoerdatum: de eerst ingeplande staat bovenaan

Filteren binnen de werkvoorraad

Aan de linkerkant kun je filters instellen. Zo kun je filteren op een specifieke gebruiker of op alle gebruikers. En in het onderdeel ‘Totalen in werkvoorraad’, onder de filters kun je de lijst met werkvoorraaditems filteren op soort.

image

📝 Opdracht 3

Je kunt in ‘Mijn werkvoorraad’ ook de signaleringen van een collega bekijken. Kijk of je openstaande signaleringen kunt vinden en klik door naar het dossier.

Door naar de volgende les?

Een klantdossier aanmaken
Een klantdossier aanmaken